Celebrity EDGE

Celebrity EDGE

Deel dit artikel

Wauw ! 

Ontdek het meest revolutionaire schip dat zopas in de vaart kwam...

Celebrity EDGE verzet opnieuw de bakens in de categorie resort-ship-cruises

Wauw !

Om deze nieuwe generatie schepen nog energie-efficiënter te maken werd voor de vorm van de boeglijn teruggegrepen naar een historisch ontwerp en kreeg zo het schip al van buitenaf een opvallende look mee. Elke extra gecreëerde vierkante meter, wordt ten volle gebruikt om de gasten een grotere buiten-beleving te bieden. Eéntje waar je niet kan naast kijken is het buitenboord-platform ‘The Magic Carpet’ dat afwisselend de functie van bar, ontschepingsponton of restaurant kan krijgen, hier is het ‘Dinner on the Edge’ zondermeer een ongeziene dinerbeleving.


Ook geen traditionele ontvangst op Celebrity Edge, eens de speciaal gebouwde en hypermoderne cruiseterminal in Fort Lauderdale voorbij kwamen we onmiddellijk terecht in het bruisende hart van het schip. We werden meegezogen doorheen de verschillende concepten waarbij je elke dag op een totaal verschillende manier kan doorbrengen. Het daily-walkin-restaurant groeide uit tot een aanéénschakeling van afgescheiden eethoekjes met thema buffetten en het traditionele avondrestaurant werd uitgebreid naar maar liefst vier verschillende restaurants met elk hun eigen thema, menu en drankenkaart. En als je het dan helemaal uniek wil maken, kan je, mits een fee tussen 35$ en 100$pp, genieten van lunch of diner in één van de specialiteiten restaurants zoals de Rooftop-Garden in openlucht, de knappe dinershow in het Eden restaurant, ea.


Ook de suites zijn ruim, modern en stijlvol, enkele werden ook uitgerust met het nieuwe concept van een ‘infinity balcony’ dat de oceaan tot aan je bed brengt. Het resort-waardige pooldeck biedt dan weer heel wat aangename beleefhoekjes zodat éénieder al snel van zijn eigen plekje kan genieten. De ruime buitenbar op het hoogste achterdek, de enorme wellness en de fitness, beide met frontaal oceaanzicht en het veelvoud aan ontspanningsmogelijkheden bieden meer keuzes dan je op een week kan ervaren. M.a.w. in één woord, WAUW! 


En bovendien wordt het makkelijk om van dit alles te genieten, vermits zowel EDGE (2019) als het zusterschip APEX (2020) tijdens de zomer in Europese wateren zullen vertoeven.

Terug naar Travel Design & Cruises

Nicole helpt je graag verder
Nicole helpt je graag verder

Nicole helpt je graag verder

Selectair Travel Design

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Fruithoflaan 23 bus 2
2600 Berchem