about

Over Ons

Deel dit artikel

Ben je moe van het surfen op het internet op zoek naar 'de' ultieme reis?  Laat het zoeken dan gerust aan ons over. Travel Design is jouw ideale partner voor zowel zakenreizen als droomvakanties. Onze dagelijkse missie? De juiste reis bij de juiste persoon plaatsen. Gun jezelf dus het gemak van een professionele reisadviseur en neem vandaag nog contact met ons op.

Test ons!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stap gerust eens binnen.
Ook via mail of telefoon staan we je graag te woord.
Die droomvakantie of zorgeloze zakenreis? Die begint hier.

Een betrouwbare partner

Wij zijn geen anoniem call center, maar een partner van vlees en bloed. Iemand die het voor jou opneemt en de beste deals onderhandelt. Vertrouwen is daarbij van essentieel belang. Want als je er niet op kunt rekenen dat alles goed gaat, had je het beter zelf kunnen doen. Dat begrijpen wij als geen ander. En daarom gaan we steeds voor jou tot het uiterste. We zijn bereikbaar op momenten dat je ons nodig hebt. En geven je een duidelijk en compleet antwoord op al je vragen. We denken mee én stellen alternatieven voor.

Alleen het beste is goed genoeg

We zitten al jaren in het vak, en kennen het wereldwijde aanbod als geen ander. We nemen dan ook geen genoegen met middelmatige service. We waken nauwgezet over de kwaliteit van onze reizen. We inspecteren persoonlijk onze topproducten en scholen ons voortdurend bij om op de hoogte te blijven van die zaken die van jouw reis een onvergetelijke herinnering maken. We zijn bijvoorbeeld bijzonder trots op onze titel van ambassadeur van de MS EUROPA2, het meest luxueuze schip ter wereld volgens de Berlitz cruise gids.

Zorgeloze zakenreizen

Ook voor zakenreizen zijn wij jouw ideale partner. We bekijken het hele plaatje, en vinden soms iets waar je zelf nog niet aan gedacht had. Heb je bijvoorbeeld een vergadering waarvoor je team op één dag op en af moet vliegen? Of heb je drie vergaderingen op drie locaties? Dan is een privéjet soms interessanter dan het boeken van aparte tickets. Je kiest zelf de vluchturen, en kunt verder vergaderen aan boord. Zo reis je snel en efficiënt, in alle vrijheid en discretie.
 

Droomvakanties met cachet

Naast zakenreizen, zijn we ook gespecialiseerd in persoonlijke droomvakanties op maat. En we gaan daarin tot het uiterste. Wij vinden steeds die verborgen parels die jouw dromen overtreffen. Cachet, discretie, persoonlijke service en professionaliteit: dat is wat je kunt verwachten wanneer je bij ons een reis boekt. Of je nu op zoek bent naar luxecruise, een topresort met discrete service of een authentiek charmehotel: wij selecteren uit het enorme aanbod probleemloos die reis die bij jou past.
 

We inspireren u graag !

Dromen is vooruitkijken, alleen door je ogen te openen kan je ze verwezelijken !


Twee maal per jaar helpen we je graag die dromen vorm te geven met ons magazine vol met interessante reisplannen.


Ontdek ons REIS INSPIRATIE MAGAZINE

Nicole helpt je graag verder
Nicole helpt je graag verder

Nicole helpt je graag verder

Selectair Travel Design

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Fruithoflaan 23 bus 2
2600 Berchem