Festival Huelgas Ensemble 26 tem 29 mei 2023

Festival Huelgas Ensemble 26 tem 29 mei 2023

Deel dit artikel

Na een eerste zeer geslaagde trip naar het Bonn van Ludwig van Beethoven, plant Hageland Klassiek in mei 2023 haar tweede muzikale reis.

In het Pinksterweekend, van vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei trekken we naar het Franse Dijon. In het nabijgelegen dorpje Talant organiseert het internationaal vermaarde Huelgas Ensemble een driedaags festival. Met Hageland Klassiek zitten we op de eerste rij. 

Liefst tien concerten staan er op het programma, en elke deelnemer kan hieruit zijn keuze maken.

Drie dagen lang kunnen we genieten van de meest indrukwekkende vocale muziek uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Met pianofortespeler, organist en klavecinist Jos van Immerseel boetseert het Huelgas Ensemble aan verbindingen tussen oude en nieuwe muziek, we vallen van de ene verbazing in de andere. 

Daar blijft het niet bij. We krijgen een exclusieve lezing door Paul van Nevel, bezieler en dirigent van het Huelgas Ensemble, we maken ook tijd om Dijon te ontdekken en bezoeken een exclusief wijndomein. Kortom, dit wordt een pinksterweekend om nooit te vergeten. 

Het Huelgas Ensemble gaat onze reis zelf aanbieden bij haar fans en volgers. Wil je erbij zijn, aarzel dan niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt !

Copyrights @ huelgasensemble.be/gallery | @ Luk Van Eeckhout | @ Christian Wolff, DNA 03-09-2018 | @ Ville de Talant.fr | @ DR

Nicole helpt je graag verder
Nicole helpt je graag verder

Nicole helpt je graag verder

Selectair Travel Design

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Fruithoflaan 23 bus 2
2600 Berchem