Hoog tijd om je dromen waar te maken

Droomde jij vroeger altijd van een bezoekje aan de maan of aan verre planeten? Hoog tijd om die kinderdroom waar te maken: op Selectair-reis waan je jezelf in een andere wereld.
 

Maan, Mars en meer
Hunker je tot op vandaag naar een buitenaardse ervaring? Laveer dan tussen de maankraters op autorondreis in IJsland of kampeer in het marslandschap van Wadi Rum, in Jordanië.

 
<br />
<span style="color:#FF0000;"><strong>Maan, Mars en meer</strong></span><br />
Hunker je tot op vandaag naar een <strong>buitenaardse ervaring</strong>? Laveer dan tussen de maankraters op <a href="https://selectair.be/nl-be/bestemmingen/europa/ijsland/autorondreis-ijsland">autorondreis in IJsland</a> of kampeer in het marslandschap van Wadi Rum, in <a href="https://selectair.be/ontdekking-van-jordanie">Jordanië</a>.<br />
<br />
 
<p><span style="color:#FF0000;"><strong>Doe al je reisdromen uitkomen</strong></span><br />
Spreken paradijselijke stranden of bruisende grootsteden je tegenwoordig meer aan? Kies dan uit <strong>al onze bestemmingen en reizen</strong>. Of vertel een Selectair-reisagent wie je bent en waar je van droomt. Daarna stelt die jou een reis voor die écht bij je past.</p>

Doe al je reisdromen uitkomen
Spreken paradijselijke stranden of bruisende grootsteden je tegenwoordig meer aan? Kies dan uit al onze bestemmingen en reizen. Of vertel een Selectair-reisagent wie je bent en waar je van droomt. Daarna stelt die jou een reis voor die écht bij je past.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.