Gerust op reis dankzij de jaarlijkse reisverzekering van Allianz Assistance

Gerust op reis dankzij de jaarlijkse reisverzekering van Allianz Assistance

Deel dit artikel

Vertrek met een gerust hart dankzij de reisverzekering van Allianz Assistance

Vertrek je op reis? Geweldig! We wensen je alvast veel plezier tijdens dit nieuwe avontuur. Maar om echt ten volle te genieten, is het verstandig om even stil te staan bij een reisverzekering. Het is belangrijk om te weten hoe belangrijk het is om een reisverzekering af te sluiten, vooral voor langeafstandsreizen, want je gebruikelijke ziektekostenverzekering dekt geen medische kosten in het buitenland en die kunnen snel oplopen.

Dankzij de jaarlijkse reisverzekering van Allianz Assistance hoef je je nooit meer zorgen te maken over kleine of grote ongelukken tijdens je reizen. Of je nu twee maanden door Azië trekt of een lang weekend doorbrengt in de Vogezen, met de jaarlijkse verzekering hoef je slechts één keer een verzekering af te sluiten.
We hopen natuurlijk dat het niet gebeurt, maar mocht je ooit in een buitenlands ziekenhuis belanden, dan dekt onze jaarverzekering onbeperkt je medische kosten. Bovendien zorgen we voor repatriëring in geval van ziekte, ongeval of overlijden - ongeacht de gekozen formule. Daarnaast kun je ook kiezen voor een annuleringsverzekering en bijstand voor je auto. En voor de liefhebbers van skiën of snowboarden is er nog meer goed nieuws: ook voor je skivakantie ben je verzekerd!

Kies de formule die het beste bij je past en reis met een gerust hart. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel en professioneel reageren wanneer je hulp nodig hebt. We bieden dan ook het hele jaar door 24 uur per dag bijstand.

Ontdek onze reisverzekeringen door contact op te nemen met je reisagent.

Goed verzekerd op reis vertrekken

Het hele jaar door gerust dankzij onze reisverzekeringen
Dankzij de jaarlijkse reisverzekering van Allianz Assistance hoef je je nooit meer zorgen te maken over kleine of grote ongelukken wanneer je op reis bent. Twee maanden door Azië trekken of een verlengd weekend doorbrengen in de Vogezen? Dankzij de jaarlijkse verzekering hoef je maar één keer een verzekering af te sluiten.  
 
Verschillende kosten terugbetaald
We wensen het je natuurlijk niet toe, maar als je opgenomen wordt in een buitenlands ziekenhuis, komt onze jaarlijkse verzekering onbeperkt tussen in je medische kosten. Bovendien repatriëren we je steeds in geval van ziekte, ongeval of overlijden – voor welke formule je ook kiest. Daarnaast kun je nog kiezen voor een annulatieverzekering en autobijstand. Ten slotte is er nog éxtra goed nieuws voor wie graag skiet of snowboardt: ook voor je skivakantie ben je verzekerd!

Jaarlijkse reisverzekering: keuzevrijheid en voordelige tarieven
Kies het pakket dat het beste bij je past en reis met een gerust hart. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel en professioneel reageren als je hulp nodig hebt. We bieden dan ook 24 uur op 24 bijstand.
Ontdek onze reisverzekeringen door contact op te nemen met je reisagent.
Nicole helpt je graag verder
Nicole helpt je graag verder

Nicole helpt je graag verder

Selectair Travel Design

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Fruithoflaan 23 bus 2
2600 Berchem